LA COPITA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 800 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij La Copita. Meer weten? Ontdek meer

6 nov 2022 om 6:55 1ste keer besteld en was heel lekker we bestellen zeker nog is.
30 okt 2022 om 18:42 keigoe
29 okt 2022 om 19:20 Heerlijk zal niet de laatste keer zijn dat we hier bestellen
28 okt 2022 om 23:06 Zeer lekker gegeten. We zouden het iedereen aanraden. Was onze eerste keer, maar zeker niet onze laatste!
23 okt 2022 om 21:19 Terug uitstekend, zoals altijd en dan neem je graag de bezorgtijd erbij!
23 okt 2022 om 19:34 Eten was koud, geen 2de keer
23 okt 2022 om 19:21 Zoals steeds,superlekker,supervers.
10 okt 2022 om 6:58 Echt heel lekker.Je proeft dat het allemaal vers is.Steak super mals.Zeker voor herhaling vatbaar.Doe zo verder.
9 okt 2022 om 22:32 Echt super lekker! En verzorgd Je proeft de versheid in alles. Super malse steak. Gewoonweg de beste!
9 okt 2022 om 19:48 Loving the fact that the minimal delivery cost was lowered.
8 okt 2022 om 21:51 2u40 minuten gewacht om koud eten te krijgen voor 4 personen. Als excuus:flesje copitabier! Als je belt krijg je de reactie:ja mevrouw, tis niet onze schuld, koerier moest wachten met retourzending voor de brug van Willebroek!
3 okt 2022 om 8:46 Lang wachten maar erg lekker.