LA COPITA

LA COPITA Tex-Mex snacks en heerlijke huisgemaakte hamburgers

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 768 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij La Copita. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 18:44 Altijd super lekker.
20 jun 2022 om 9:12 Gewoon lekker. Top!
19 jun 2022 om 20:51 Zeer lekker voor herhaling vatbaar
18 jun 2022 om 22:23 Zeker voor herhaling vatbaar! Enorm lekker!!!
10 jun 2022 om 21:48 Super lekker eten! zeer verzorgd en vriendelijk geleverd! Aanrader
5 jun 2022 om 4:17 eten was weer top
7 mei 2022 om 17:47 Gisteren een Texi-dog besteld en een crusty burger voor mijn dochtertje. Was allemaal tip top inorde! Zeker een aanrader aan iedereen. Hier bestel ik vanaf nu vaker
7 mei 2022 om 0:46 Zeer lekker zoals altijd! Zeker de moeite waard :)
6 mei 2022 om 22:16 Verzorgd gebracht en enorm lekker. Je proeft letterlijk de versheid. Echt een aanrader
6 mei 2022 om 22:11 Meer dan TOP!
6 mei 2022 om 21:14 I did know it was a long delivery time and i don't care about it for good food. It was nice food and i enjoyed it, only the burger can be more dressed with flavours
3 mei 2022 om 17:50 Allemaal heel lekker maar wel jammer dat het er op leek alsof alles in de zak "gesmeten" werd. De burger lag helemaal ondersteboven en door elkaar en de olie liep uit het aardappelbakje. Heel lekker maar niet leuk om uit te pakken.